Üdvözli Önt a

KÉRING ÉS TÁRSAI Gépjármű Javító és Szolgáltató Kft

A Kéring És Társai Kft 1998 évében alakult a DÉDÁSZ gépjármű javító kirendeltségéből.
Cégünk önálló működése mellett is előtérbe helyezte az EON és partnerei járműparkjainak javítását , karbantartását. A folyamatos fejlesztések és szakember képzések előtérbe helyezésének köszönhetően mára már több flottaüzemeltető és flottafenntartó cégekkel állunk szerződéses kapcsolatban.
A Kéring ÉS Társai KFT. 2009.novemberében új tulajdonost és vezetést kapott , mely lendületes a mai elvárásoknak megfelelő gazdasági és szakmai háttérrel tudja biztosítani a Kft. működését. Szervizeink tevékenysége teljes körű , kiterjed a garancia időn belüli és garanciális időn túli a gyári előírásoknak megfelelő kötelező, időközben felmerülő javításokra , cserékre, karbantartásokra. A társaságunk 2010.évben megszerezte az ISO 9001:2009 minősítést. 2010.évben önálló műszaki vizsgabázissal és Székesfehérvár, Mandula utca 1 sz alatt levő telephelyünk megnyitásával bővült a Kft. 2013.Január 01.én a Kéring És Társai Kft csatlakozott a Bosch Car Service Hálózatához, ezzel párhuzamosan szervizeink szerszám , diagnosztikai,elektronikai és informatikai hátterét is a mai elvárások színvonalára emeltük.
Kollegáink folyamatos képzésével a hagyományos és legújabb technológiai fejlesztésű gépjárművek szakszerű motordiagnosztika,komfortelektronika és komfort rendszerek hibafeltárására és javítására napra készek. Ezen felül cégünk vállalja a helyszíni javítást kiszállást, hozom-viszem szolgáltatást autómentést.